Med Kavli Burger Cheese finns äntligen en otroligt god och lättanvänd lösning för alla som älskar ost på sin hamburgare, men som vill slippa krånglet med fyrkantiga, inplastade ostskivor. Sveriges första burgarost på tub gör det enkelt att ringla ost på hamburgaren, och den smälter perfekt på både burgare och pommes frites. Med Kavli Burger Cheese utmanar Kavli den fyrkantsnorm som allt för länge präglat hamburgerost världen över.

Vi ställde oss två frågor: Varför är hamburgerosten fyrkantig när hamburgaren är rund, och borde det inte finnas ett bättre sätt att fördela burgarosten på, utan krånglet med ostskivor som fastnar i plasten. Svaret blev Kavli Burger Cheese på tub, en lösning som vi tror kommer förändra hur vi lagar hamburgare till det bättre. Dessutom med otroligt god smak,

Svenskproducerade Kavli Burger Cheese har en hög osthalt och smälter perfekt när den ringlas över hamburgaren eller pommes frites. Den goda osten är en praktisk lösning för hemmakocken som vill laga enkla och goda burgare, eller utforska ostens många matmöjligheter. Med burgarost på tub blir fyrkantiga, inplastade ostskivor ett minne blott.

 

Till produkten 

0 %
Ost

Recept