Burger Cheese Orginal

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Högrevsburgare, färska
4 st
Hamburgerbröd
4 st
Burger Cheese
1 tub
Original hamburgerdressing
1 tub
Salladsblad
4 st
Gul lök
3 st
Olja
2 msk
Salt
1 tsk
Rödvinsvinäger
1 tsk
Socker
efter smak .

Gör så här:

  1. Skala och skiva löken tunt. Stek löken i olja på medelvärme tills den är brun. Rör då och då. Tillsätt socker och rödvinsvinäger, stek ytterligare 2 min under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Stek eller grilla burgarna 2-3 per sida eller tills hamburgarna har 52 grader i innertemperatur.
  3. Ringla på Kavli Burger Cheese på burgaren.
  4. Stek brödet i lite olja efter hamburgarna steks klart. Det är bra att burgarna vilar någon minut efter stekning.
  5. Montera hamburgarna med Kavli Original dressing i botten, lägg på salladsblad, burgare och toppa med stekt lök.

Dela recept