Burger Cheese Orginal

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
*Högrevsburgare, färska
4 st
Hamburgerbröd
4 st
Burger Cheese
1 tub
Original hamburgerdressing
1 tub
Salladsblad
4 st
Gul lök
3 st
Olja
2 msk
Salt
1 tsk
Rödvinsvinäger
1 tsk
Socker
1 tsk

Gör så här:

  1. Skala och skiva löken tunt. Stek löken i olja på medelvärme tills den är brun. Rör då och då. Tillsätt socker och rödvinsvinäger, stek ytterligare 2 min under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Stek eller grilla burgarna 2-3 min per sida eller tills hamburgarna har 52 grader i innertemperatur.
  3. Ringla på Kavli Burger Cheese på burgaren när den steks i pannan/på grillen.
  4. Stek brödet i lite olja efter hamburgarna steks klart. Det är bra att burgarna vilar någon minut efter stekning.
  5. Montera hamburgarna med Kavli Original dressing i botten, lägg på salladsblad, burgare och toppa med stekt lök.

 

*Kan givetvis bytas ut mot ett vegetariskt alternativ

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.