
Viltwrap
Varma wraps med krispiga grönsaker, krämig ViltOst och så lite riven pepparrot för att pigga upp det lite extra. Lika perfekt framför TV:n som på picknickfilten.
Ingredienser
4 portioner
Tunnbröd
4
st
Renskav
480
g
ViltOst
300
g
Polkabeta
1
st
Rödbeta, färdigkokade
2
st
Rödlök
0.5
st
Machésallad
1
påse
Färsk pepparrot, riven
efter tycke och smak
.
Gör så här:
- Hetta upp smör i en stekpanna.
- Stek renskaven, dra isär så att det blir mindre bitar.
- Blanda ner 275 g Kavli ViltOst och ställ stekpannan åt sidan.
- Skiva polkabetan, rödbetorna och rödlöken tunt med en osthyvel.
- Lägg upp fyra tunnbröd och lägg på sallad, skav och grönsakerna.
- Toppa med Kavli ViltOst så mycket du vill och färskriven pepparrot.