Vegansk skagenröra i avokado

En krämig och lyxig skagenröra är alltid trevligt att bjuda på som förrätt eller mingelmat. Majrovan tillför härligt crunch och en svag smak av pepparrot.

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Vegansk Majonnäs
2 dl
Johnny's dijonsenap
2 tsk
Rödlök, finhackad
1 st
Citron, zest och juice
0.5 st
Majorova
60 g
Cayennepeppar
1 tsk
Salt och peppar
efter tycke och smak .
Avokado
2 st
Tångkaviar
35 g
Dill
till topping .

Gör så här:

  1. Blanda majonnäs, dijonsenap, rödlök, citronzest och citronjuice.
  2. Skär majrovan i mindre bitar.
  3. Vänd ner dill och majrova.
  4. Smaka av med cayennepeppar, salt och peppar.
  5. Skagenröran är nu klar att serveras på avokado.
  6. Garnera med dill och tångkaviar.

Dela recept