
Vegansk skagenröra i avokado
En krämig och lyxig skagenröra är alltid trevligt att bjuda på som förrätt eller mingelmat. Majrovan tillför härligt crunch och en svag smak av pepparrot.
Ingredienser
4 portioner
Vegansk Majonnäs
2
dl
Johnny's dijonsenap
2
tsk
Rödlök, finhackad
1
st
Citron, zest och juice
0.5
st
Majorova
60
g
Cayennepeppar
1
tsk
Salt och peppar
efter tycke och smak
.
Avokado
2
st
Tångkaviar
35
g
Dill
till topping
.
Gör så här:
- Blanda majonnäs, dijonsenap, rödlök, citronzest och citronjuice.
- Skär majrovan i mindre bitar.
- Vänd ner dill och majrova.
- Smaka av med cayennepeppar, salt och peppar.
- Skagenröran är nu klar att serveras på avokado.
- Garnera med dill och tångkaviar.