Snabb pasta med kantareller, bacon & spenat

Den här krämiga pastarätten innehåller pasta och den härliga kombinationen av bacon, kantarellost och färsk spenat. En god och enkel vardagsrätt som du lagar på ett kick!

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Tagliatelle
360 g
Bacon
280 g
KantarellOst
200 g
Färsk spenat
50 g

Gör så här:

  1. Koka pasta al dente.
  2. Stek under tiden bacon. Om du använder fläskkött så låt fettet rinna av på hushållspapper.
  3. Stek spenaten i en halv minut.
  4. Häll av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
  5. Rör ner osten i pastan och häll sedan ner spenat och bacon.
  6. Smaka av med salt och peppar. Blanda, servera och njut.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.