Rostbiff Tonnato

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

10 portioner
Tonfisk burk i olja
1 st
Kapris
2 msk
Citron, saften
2 msk
Sardeller
5 st
Äkta Majonnäs
1 dl
Rostbiff, skivad
500 g
Färsk spenat
70 g

Gör så här:

  1. Häll tonfisken och oljan i en matberedare monterad med kniv.
  2. Tillsätt kapris, pressad citron och sardeller. Mixa slätt och rör ner majonnäsen.
  3. Lägg rostbiffen varvat med spenat på ett fat.
  4. Skeda över såsen och ev ytterligare kapris.

Tips! Lika gott med tunt skivad kyckling!

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.