Rödkålspicklade ägg med dillkräm

Perfekt färgglada och goda ägg till påsk!

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Rödkålspicklade ägg
6 st
Kavli Äkta Majonnäs
1 dl
Hackad dill
2 msk
Rivet citronskal
1 st
Rom (löjrom, stenbitsrom, forellrom el. tångkaviar)
80 g
Salt
1 tsk
Peppar
1 krm
Dill
garnering .

Gör så här:

  1. Halvera dem rödkålspicklade äggen.
  2. Blanda ihop majonnäs, dill, citronskal, rom och smaka av med salt och peppar.
  3. Klicka eller spritsa på, på ägghalvorna.
  4. Garnera med en dill.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.