Rödbetspicklade ägg med fetaostkräm

Perfekt färgglada och mumsiga ägg till påskbordet!

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Röbdbetspicklade ägg
6 st
Fetaost
150 g
Kavli Äkta Majonnäs
1 dl
Solrosfrön, rostade
2 msk
Peppar
1 krm
Salt
1 tsk

Garnering

Solrosfrön, rostade
1 msk
Smörgåskrasse
2 msk

Gör så här:

  1. Halvera de rödbetspicklade äggen.
  2. Smula osten och rör ihop med majonnäs och solrosfrön.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela röran på äggen och garnera med solrosfrön och smörgåskrasse

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.