Risottoplättar

Perfekt rätt att göra när du har överbliven risotto eller rundkornigt ris.

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Aborioris
2 dl
Olivolja
1 msk
Hackad gul lök
1 st
Hackad vitlök
2 dl
Grönsaksbuljong
5 dl
Di Mozzarella Pesto & Parmesan
0.5 dl
Ägg
1 st

Gör så här:

  1. Fräs löken i olivolja i en kastrull och tillsätt riset och rör om med en slev så att riset blir glansigt.
  2. Tillsätt buljongen successivt under 15-20 minuters puttrande.
  3. Smaka av med salt och färskpressad citron.
  4. Låt riset svalna något och tillsätt di Mozzarella Pesto & Parmesan och ägg, blanda.
  5. Klicka ut plättar och stek i panna.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.