Pinsa bianco med grönkål och ädelost

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Pinsa bröd
1 paket
Créme freiche
1.5 dl
Grönkål
2 dl
Fikon, färska
2 st
Valnötter
0.5 dl
Honung
1 msk
Kavli Grädd ÄdelOst
1 tub
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Strimla kålen och skär fikonen i klyftor.
  3. Lägg botten på en bakpappersklädd plåt. Bred på ett tunt lager crème fraiche.
  4. Lägg på grönkål, fikon, valnötter och ringla över honung. Klick ut små högar med mjukost på pinsan.
  5. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter.
  6. Skär upp pinsan i bitar och servera.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.