Ljummen ”fromagio” med smulad pepparkaka

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Pepparkakor
8 st
Aprikoser, torkade
2 st
Kavli Grädd ÄdelOst
1 tub
Kavli Ces´t la Brie
1 tub
Päron, anjou
2 st
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Krossa pepparkakorna och skär aprikoserna i mindre bitar.
  3. Spritsa mjukostarna omlott i små ugnsfasta portionsformar (ca 8-10 cm i diametern) så att botten täcks.
  4. Strö över pepparkakor och aprikos.
  5. Grädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.
  6. Kärna ur päronen och skär i skivor.
  7. Dippa päronen i ostkrämen.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.