Laxtacos med mango och räkost

En ny smakrik variant på fredagstacon som du snabbt och enkelt svänger ihop. Använder du fryst lax och mango så går det lätt att tina upp dem genom att lägga plastförpackningen i kallt vattenbad i ca. 10 minuter.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Tortillabröd
8 st
Laxfilé
400 g
RäkOst
200 g
Mango i tärningar
1 st
Isbergssallad
1 st

Gör så här:

  1. Slå in tortillorna i aluminiumfolie och värm dem i ugnen i ca 10 min. Du kan också värma tortillan i en stekpanna.
  2. Skär laxen i tärningar 1,5 cm x 1,5 cm.
  3. Krydda och fräs laxen i en het panna i ca 4–5 min.
  4. Bred mjukost på halva tortillan och lägg på sallad, lax, mango och eventuellt lite koriander.
  5. Rulla ihop och njut.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.