Kavlionara

Kavlis egen variant av pasta carbonara – snabblagat, krämigt och gott.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Spagetti
360 g
Gröna ärtor, frysta
2 dl
BaconOst
200 g

Gör så här:

  1. Koka pastan al dente i saltat vatten.
  2. Häll i ärtorna när det återstår 1 min. Häll av vattnet. Rör ner baconosten och peppra ordentligt innan du serverar. Späd ev med mjölk om du vill ha lösare konsistens.
  3. Vill du lyxa till det går det självklart bra att riva parmesan ovanpå

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.