
Katsu Sando
Ingredienser
Tonkatsusås
Sallad
Kyckling
Gör så här:
- Tonkatsusås: Blanda ingredienserna till såsen.
- Sallad: Strimla kålen fint. Blanda ihop kålen med mjukost, crème fraiche, limeskal och sesamfrön.
- Kyckling: Krydda med salt och peppar.
- Panera kyckling filéerna. Vänd kycklingen först i mjöl sedan i uppvispat ägg och sist i panko.
- Hetta upp en stekpanna med olja ca 1 cm i botten och stek kycklingen gyllene och frasig på bägge sidor. Låt rinna av på hushållspapper.
- Rosta brödet. Bred på ett tunt lager av senap. Lägg på salladen, kycklingen och ringla över rikligt med sås. Lägg på den andra brödskivan.
- Linda in i smörpapper och dela på hälften.
Tips: Servera gärna med den krämiga salladen vid sidan om det blir över!