Hot Tuna Melt spicy

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Tonfisk burk, i olja
3 st
Rödlök
1 st
Kruspersilja
1 kruka
Spicy Chili Cheddar
1 dl
Créme fraiche
1 dl
Citron, skal och saft
1 st
Salt
1 krm
Peppar
1 krm
Hushållsost
8 skivor
Surdegsbröd
8 skivor
Olivolja
2 msk
  1. Häll av tonfisken och pressa ut oljan.
  2. Skala och hacka löken. Hacka persiljan.
  3. Blanda ihop tonfisk, lök, persilja, mjukost ,crème fraiche, citron och smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg ut 4 skivor bröd och täck med ost. Fördela röran på osten på brödskivorna. Lägg på de resterande brödskivorna.
  5. Stek i olja så de får en frasig yta och osten smälter.
  6. Skiva upp och servera.

 

Tips: Servera gärna med en grönsallad!

Dela recept