
Hot Tuna Melt spicy
Ingredienser
4 portioner
Tonfisk burk, i olja
3
st
Rödlök
1
st
Kruspersilja
1
kruka
Spicy Chili Cheddar
1
dl
Créme fraiche
1
dl
Citron, skal och saft
1
st
Salt
1
krm
Peppar
1
krm
Hushållsost
8
skivor
Surdegsbröd
8
skivor
Olivolja
2
msk
- Häll av tonfisken och pressa ut oljan.
- Skala och hacka löken. Hacka persiljan.
- Blanda ihop tonfisk, lök, persilja, mjukost ,crème fraiche, citron och smaka av med salt och peppar.
- Lägg ut 4 skivor bröd och täck med ost. Fördela röran på osten på brödskivorna. Lägg på de resterande brödskivorna.
- Stek i olja så de får en frasig yta och osten smälter.
- Skiva upp och servera.
Tips: Servera gärna med en grönsallad!