Hot Pinsa

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Pinsa
1 st
Spicy Chili Cheddar
1 tub

Sås

Medelhavsyoghurt
0.5 dl
Honung
0.5 msk

Topping

Lufttorkad skinka
80 g
Hackade hasselnötter
0.5 dl
Rocola
1 påse
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg botten på en bakpapperskläddplåt. Bred på ett tunt lager av mjukosten.
  3. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter.
  4. Rör ihop yoghurt och honung.
  5. Lägg på lufttorkad skinka, nötter, rucola och klicka på såsen.
  6. Skär upp pinsan i bitar och servera.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.