Hot kebab-pizza sandwich

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Färdiga pizza degar
4 st
Olivoja
2 msk
Spicy Chili Cheddar
1 tub
Kebabkrydda
4 krm
Kebabkött
350 g
Tomater
2 st
Isbergssallad, strimlad
100 g
Feferoni
10 st
Gräddfil
1 dl
Persilja, hackad
2 msk
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Kavla ut pizza degen till runda pizzor och lägg på bakpappersklädda plåtar.
  3. Ringla över olivolja och spritsa ut ca 3 msk mjukost på ena halvan av vardera pizzadeg, vik dubbel som en calzone.
  4. Pensla olivolja på utsidan och krydda med kebabkrydda.
  5. Grädda i ugnen ca 12 minuter till fin färg.
  6. Värm kebabköttet i en stekpanna eller i ugnen. Skiva tomaterna och strimla salladen.
  7. Vik upp den gräddade pizzan och fyll med kebabkött, tomater, sallad, feferoni och ringla över gräddfil och strö över hackad persilja.
  8. Dela på hälften och servera.

 

Tips: Önskar du mer hetta och krämighet fyll med ännu mera mjukost!

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.