
Hot kebab-pizza sandwich
Ingredienser
4 portioner
Färdiga pizza degar
4
st
Olivoja
2
msk
Spicy Chili Cheddar
1
tub
Kebabkrydda
4
krm
Kebabkött
350
g
Tomater
2
st
Isbergssallad, strimlad
100
g
Feferoni
10
st
Gräddfil
1
dl
Persilja, hackad
2
msk
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Kavla ut pizza degen till runda pizzor och lägg på bakpappersklädda plåtar.
- Ringla över olivolja och spritsa ut ca 3 msk mjukost på ena halvan av vardera pizzadeg, vik dubbel som en calzone.
- Pensla olivolja på utsidan och krydda med kebabkrydda.
- Grädda i ugnen ca 12 minuter till fin färg.
- Värm kebabköttet i en stekpanna eller i ugnen. Skiva tomaterna och strimla salladen.
- Vik upp den gräddade pizzan och fyll med kebabkött, tomater, sallad, feferoni och ringla över gräddfil och strö över hackad persilja.
- Dela på hälften och servera.
Tips: Önskar du mer hetta och krämighet fyll med ännu mera mjukost!