Het räka pizza

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Olivolja
0.3 dl
Vitvinsvinäger
3 msk
Citron
2 st
Salt
efter smak .
Peppar
efter smak .
Fänkål
1 st
Äpple, Granny smith
1 st
Pizzabotten, färdig
1 st
Het Räka
1 tub
Dill
1 kruka

Gör så här:

  1. Blanda olivolja, vinäger, saft från en citron, salt och peppar efter smaken.
  2. Skölj, ansa fänkålen och skär bort den hårda stammen i mitten. Hyvla mycket tunt, gärna på mandolin.
  3. Lägg fänkålen i en bunke och häll över vinägretten, blanda runt.
  4. Skala äpplen, ta bort kärnhuset och hyvla tunt. Lägg det i en bunke med vatten med några droppar citronjuice.
  5. Bre på Het räka mjukost på den färdiga pizzabotten. Grädda pizzaboten enligt anvisningen.
  6. Ta ut pizzabotten ur ugnen, låt vila 1 minut. Strössla marinerad fänkål på pizza, lägg på äpplebitarna och garnera med dilltoppar och droppa på ytterliga lite citronjuice över.

Bon appetit!

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.