Gurkmejepicklade ägg med örtkräm

Perfekt färgglada ägg till påskbordet!

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Gurkmejepicklade ägg
6 st
Färskost
100 g
Spenat
1 näve
Basilika
1 dl
Kavli Äkta Majonnäs
0.75 dl
Peppar
1 krm
Salt
1 tsk
Kapris, stora
3 msk
Olja
5 dl

Gör så här:

  1. Halvera de gurkmejepicklade äggen.
  2. Mixa ihop färskost, spenat och basilika till en slät grön kräm. Blanda ihop med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
  3. Låt kaprisen rinna av på hushållspapper. Värm oljan till ca 180 grader och fritera kaprisen tills den är krispig och gyllene.
  4. Låt den friterad kaprisen rinna av på hushållspapper.
  5. Halvera de picklade äggen och lägg på örtkräm friterad kapris.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.