Grön rotselleri-slaw

En krispig vegansk variant på coleslaw gjord på rotselleri, majonnäs och persilja. Den trevligt syrliga smaken kommer från vitvinsvinäger och dijonsenap. Servera som tillbehör till tacos, burgare eller grillat!

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Rotselleri
300 g
Vegansk Majonnäs
1.5 dl
Vitvinsvinäger
1 msk
Johnny's Dijonsenap
1 dl
Bladpersilja
1 dl
Salt
1 dl
Socker
1 dl
Svartpeppar
1 dl
Rödlök, finhackad
0.5 st

Gör så här:

  1. Skala och skär rotsellerin i tunna strimlor. Använd gärna mandolin eller osthyveln för att få lagom tjocklek på strimlorna.
  2. Blanda majonnäs med vinäger, senap och persilja i en mixer.
  3. Krydda med salt, socker och peppar.
  4. Mixa tills persiljan är finfördelad.
  5. Rör ner rotselleri i majonnäsblandningen.
  6. Garnera med finhackad rödlök.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.