Fyllda paprikor med ChampinjonOst

45 minuter
Svårighetsgrad: Medel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Paprika
4 st
Gul lök
1 st
Vitlök
1 klyfta
Olivolja
1 msk
Nötfärs
500 g
Tomatpuré
3 msk
Persilja
1 kruka
ChampinjonOst
250 g
Ost, riven
50 g
Salt
2 tsk
Peppar
2 tsk

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°C
  2. Skölj paprikorna och skär av ett lock på toppen, rensa ur kärnhusen. Ställ paprikorna i en ugnssäker form. Pensla med olivolja
  3. Sätt in formen med paprikorna i mitten av ugnen i 15 minuter.
  4. Skala och hacka lök och vitlök och stek i oljan i en stekpanna tillsammans med färsen. Tillsätt tomatpuré och persiljan.
  5. Blanda färsblandningen med mjukost och fördela i paprikorna.
  6. Toppa med den rivna osten och gratinera i ugn i cirka 10 minuter tills allt fått en fin gyllene färg.
  7. Toppa med lite persilja och servera gärna med en sallad eller kokt ris.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.