Frittata med KantarellOst

Receptet framtaget av Sophie Björkman #sophiiebjorkman

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Rödlök
0.5 st
Chili
0.5 st
Kantareller
200 g
Ägg
4 st
Mjölk
2 msk
KantarellOst
3 msk
Gräslök
efter smak .
Smör
1 msk
Persilja
till topping .

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka rödlök, chili och kantareller.
  3. Vispa ihop ägg, mjölk och kantarellost så att det inte blir några klumpar, klipp ner gräslök.
  4. Hetta upp en stekpanna med smör och stek kantareller, chili och rödlök så att de mjuknar.
  5. Häll på ägg- och ostblandningen och låt stå någon minut på spisen (ska inte bli torrt).
  6. Lägg stekpannan högst upp i ugnen tills blandningen stelnat helt (cirka 5 minuter) låt inte stå inne längre än nödvändigt.
  7. Servera direkt och klipp över lite persilja.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.