
Frittata med KantarellOst
Receptet framtaget av Sophie Björkman #sophiiebjorkman
Ingredienser
2 portioner
Rödlök
0.5
st
Chili
0.5
st
Kantareller
200
g
Ägg
4
st
Mjölk
2
msk
KantarellOst
3
msk
Gräslök
efter smak
.
Smör
1
msk
Persilja
till topping
.
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Hacka rödlök, chili och kantareller.
- Vispa ihop ägg, mjölk och kantarellost så att det inte blir några klumpar, klipp ner gräslök.
- Hetta upp en stekpanna med smör och stek kantareller, chili och rödlök så att de mjuknar.
- Häll på ägg- och ostblandningen och låt stå någon minut på spisen (ska inte bli torrt).
- Lägg stekpannan högst upp i ugnen tills blandningen stelnat helt (cirka 5 minuter) låt inte stå inne längre än nödvändigt.
- Servera direkt och klipp över lite persilja.