Di club sandwich

Med smak av solmogna tomater och basilika bygger du en fräsch variant av den klassiska dubbelsmörgåsen. Tips! Packa in sandwichen i smörpapper och ta med på picknicken.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

1 portioner
Surdegsbröd
3 skivor
Salladsblad
1 st
Tomat
1 st
Kronärtskockor, marinerade
50 g
Mortadella
6 skivor
Di Mozzarella Tomat & Basilika
1 dl
Sallad
till servering .

Gör så här:

  1. Bred Kavli mjukost på varje brödskiva, mittenskivan ska ha mjukost på båda sidorna.
  2. Bygg ihop mackan i ordningen bröd, sallad, tomat, kronärtskocka, mortadella, bröd. Upprepa därefter en gång till så det blir två lager.
  3. Dela mackan på hälften och servera med valfri sallad.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.