Devileds ägg med dijon

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Ägg, kokta
6 st
Äkta Majonnäs
1 dl
Dijonsenap
1.5 msk
Persilja
1.5 msk
Salt
efter smak .
Peppar
efter smak .

Gör så här:

  1. Skala och halvera äggen. Gröp ur äggulan ur äggen och lägg i en bunke. Blanda ihop med majonnäs, dijonsenap och örter. Smaka av med salt och peppar.  
  2. Spritsa eller klicka fyllningen på ägghalvorna. 
  3. Garnera med rostad lök och örter.  

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.