Crêpes med KantarellOst

Otroligt goda crêpes där vi tar en genväg med färdiggräddade pannkakor. Den härliga höstiga smaken kommer från KantarellOst, rökt kalkonbacon, äpple och vårlök.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Kalkonbacon
2 paket
Rött äpple
1.5 st
KantarellOst
150 g
Pannkakor, från gårdagen
8 st
Salladslök
2 st
Bladpersilja
3 msk
Salr och svartpeppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Strimla kalkonbacon och stek i någon minut.
  3. Skär äpplet i tärningar.
  4. Lägg ner nästan alla äppeltärningar i stekpannan och stek i någon minut.
  5. Hacka salladslök och bladpersilja
  6. Bred Kantarell­Ost på varje pannkaka.
  7. Strö över kalkon- och äppelblandningen, salladslök och hälften av bladpersiljan. Salta och peppra.
  8. Rulla ihop och lägg pannkakorna i en ugnsfast form.
  9. Gratinera i övre delen av ugnen ca 6–7 min tills osten smällt.
  10. Garnera med persilja och äppelbitar.

 

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.