
Crêpes med KantarellOst
Otroligt goda crêpes där vi tar en genväg med färdiggräddade pannkakor. Den härliga höstiga smaken kommer från KantarellOst, rökt kalkonbacon, äpple och vårlök.
Ingredienser
4 portioner
Kalkonbacon
2
paket
Rött äpple
1.5
st
KantarellOst
150
g
Pannkakor, från gårdagen
8
st
Salladslök
2
st
Bladpersilja
3
msk
Salr och svartpeppar
efter tycke och smak
.
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°.
- Strimla kalkonbacon och stek i någon minut.
- Skär äpplet i tärningar.
- Lägg ner nästan alla äppeltärningar i stekpannan och stek i någon minut.
- Hacka salladslök och bladpersilja
- Bred KantarellOst på varje pannkaka.
- Strö över kalkon- och äppelblandningen, salladslök och hälften av bladpersiljan. Salta och peppra.
- Rulla ihop och lägg pannkakorna i en ugnsfast form.
- Gratinera i övre delen av ugnen ca 6–7 min tills osten smällt.
- Garnera med persilja och äppelbitar.