Chili Tuna melt

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Bröd
8 skivor
Tonfisk
2 burk
Gullök
0,5 st
Citron
1 st
Persilja
2 msk
Burger Cheese Chili
80 g
Mozzarella, riven
200 g

Gör så här:

  1. Sätt på ugnen på 200 grader varmluft
  2. Häll av tonfisken och pressa ur vatten.
  3. Hacka löken och blanda tonfisk, citronzest, citronsaft, hackad persilja och Burger Cheese Cheddar Chili i en bunke till en lagom fast konsistens.
  4. Smaka av med salta och peppar.
  5. Bre tonfisk på brödet, lägg på locket, toppa med Burger chilli cheese och riven mozzarella.
  6. Gratinera i ugnen cirka 8-10 minuter.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.