Brieosttarte med soltorkade tomater

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

8 portioner
Smördeg
250 g
Kavli Cést la Brie
1 tub
Soltorkade tomater
200 g
Pinjenötter
30 g
Basilika
0.5 kruka

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rulla ut smördegen och lägg på en bakpappersklädd plåt.
  3. Bred på ett tunt lager mjukost och fördela tomaterna på smördegen.
  4. Strö över pinjenötterna.
  5. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter till smördegen fått fin färg.
  6. Plocka några blad basilika och dekorera.
  7. Skär upp i 8 bitar och servera till förrätt.

 

Tips: Denna tarte är god ljummen som kall och passar även bra att servera i ännu mindre bitar till minglet!

Dela recept