Ägghalvor med rom och pepparrotsmajonnäs

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Kokta ägg
6 st
Schalottenlök
1 st
Hakad gräslök
2 msk
Äkta majonnäs
0.75 dl
Pepparrot, riven
1 msk
Citronsaft
1 tsk
Rom (löjrom, stenbitsrom, forellrom el. tångkaviar) 
80 g

Garnering

Svartpeppar
efter tycke .
Riven citronskal
efter tycke .
Dill
efter tycke .

Gör så här:

  1. Skala och halvera äggen. 
  2. Skala och hacka schalottenlöken. Rör ihop lök, gräslök, majonnäs, pepparrot, citronsaft och rom.  
  3. Smaka av med salt och peppar.  
  4. Fördela röran på äggen och dekorera med nymalen svartpeppar, rivet citronskal och dill.  

Dela recept