Ägghalvor med rom och pepparrotsmajonnäs

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Kokta ägg
6 st
Schalottenlök
1 st
Hakad gräslök
2 msk
Äkta majonnäs
0.75 dl
Pepparrot, riven
1 msk
Citronsaft
1 tsk
Rom (löjrom, stenbitsrom, forellrom el. tångkaviar) 
80 g

Garnering

Svartpeppar
efter tycke .
Riven citronskal
efter tycke .
Dill
efter tycke .

Gör så här:

  1. Skala och halvera äggen. 
  2. Skala och hacka schalottenlöken. Rör ihop lök, gräslök, majonnäs, pepparrot, citronsaft och rom.  
  3. Smaka av med salt och peppar.  
  4. Fördela röran på äggen och dekorera med nymalen svartpeppar, rivet citronskal och dill.  

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.