Ädelostfyllda smördegssnittar

Snittar för snittsiga fester!

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Smördeg, färdig på rulle
1 paket
Dadlar, alt fikonmarmelad
12 st
ÄdelOst
0.5 tub
Valnötter
1 näve
Ägg
1 st

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär ut 10×10 cm av smördegen och lägg i bullformar. Låt kanterna av degen hänga ut lite.
  3. Fyll med dadlar alt fikonmarmelad, valnötter och ädelost.
  4. Vispa upp ägg och pensla degen som sticker upp
  5. Grädda i 10 min till degen har fått en fin färg.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.