
Pizza Cést la Brie
Toppa fredagsmyset med denna spröda och goda pizza med brieost! Passar lika bra att äta till middag som att bjuda på till förrätt eller tilltugg.
Ingredienser
2 portioner
1 pizza
Färdig smördeg
1
.
Blandade småtomater
250
g
Rödlök
1
st
Salt
2
dl
Svartpeppar
1
tsk
Balsamico
efter tycke och smak
.
Cést la Brie
250
g
Färsk basilka
toppa med
.
Gör så här:
- Sätt på ugnen på 250 grader.
- Dela tomaterna på hälften och skiva rödlöken. Lägg i en skål.
- Salta och pepprar och ringla över balsamico. Blanda runt.
- Rulla ut smördegen på ett bakplåtspapper.
- Bred ut Brieosten över smördegsbotten, lämna 1 cm runt om kanterna utan Brieost.
- Toppa med tomat- och lökblandningen.
- In i ugnen ca 20 minuter.
- Toppa med färsk basilika.