Ägghalvor med räkor och rödcurrymajonnäs

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

6 portioner
Kokta ägg
6 st
Skalade räkor
24 st
Äkta majonnäs
0.75 dl
Rödcurry
1 msk

Garnering

Thaibasilika
efter tycke .
Rostade kokosflakes
efter tycke .

Gör så här:

  1. Skala och halvera äggen. 
  2. Rör ihop majonnäs med rödcurry och blanda i räkorna. 
  3. Fördela röran på äggen och garnera med thaibasilika och kokosflakes. 

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.