Cheesy chili potatoes

Perfekt som matigt snacks eller som en grym side-dish till din grillmiddag. När sältan från panchettan möter hettan från spicy Guajillo uppstår begär. Bara en till, tack.

60 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Potatisar, fast
10 st
Blandad svamp
200 g
Zucchini
0.5 st
Smokey Chipotle
topping .

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 220°C.
  2. Skölj och skrubba potatisen om det behövs.
  3. Skär potatisen i halvor. Pensla lite olja på snittytan och lägg ut halvorna på en plåt med snittytan upp.
  4. Rosta mitt i ugnen i cirka 30 minuter, så att de blir mjuka.
  5. Skär zucchini, svamp och panchetta i kuber.
  6. Stek fyllningen på hög värme så att vätskan från grönsakerna försvinner.
  7. När potatisen är klar – ställ den åt sidan i cirka 10 minuter och låt svalna.
  8. Gröp ur halvorna men spar cirka 0,5 cm så att de är stabila och inte går sönder.
  9. Lägg i fyllning och toppa med Kavli Smokey Chipotle.
  10. Sätt ugnen på grillfunktion och grädda halvorna i cirka 5 minuter.
  11. Garnera med hackad persilja.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.