Fresta smaklökarna!

Enkla enchiladas

Taco-hej matsvinn! Här är den perfekta maträtten för att ta hand om de små paprikatärningarna, majsen och den där skvätten riven ost. Det är verkligt ostig enchilada.

Laxpasta

Pasta di mare á la Kavli style! Ibland är tiden knapp och hungern stor. Under tiden pastan kokar gör du denna vardagslyxiga laxsås. Allt klart på 9 minuter.

Svampomelett

Allt klär en skönhet och omeletten är verkligen kylskåpets primadonna. Här får den hjälp av mustig champinjonost och ett par skivor rostbiff. Vad har du i kylskåpet?

Krämig tortellini

Ge din tortellini lite kärlek. Det här är kanske världens enklaste pastasås. Ta fram MildOsten, kolla i frysen efter något grönt och krydda efter smak!

Viltwrap

Varma wraps med krispiga grönsaker, krämig ViltOst och så lite riven pepparrot för att pigga upp det lite extra. Lika perfekt framför TV:n som på picknickfilten.

Morotssoppa

Härlig orange och krämig morotssoppa. För extra sting har vi adderat lite ingefära, men den kan du såklart välja bort om barnen eller sambon är kinkiga.

Tortillapizza

Den miljösmartaste pizzan gör du på tortillabröd, din favorit bland Kavlis mjukostar och sånt du redan har hemma i kylen. Det här är den ultimata restrensaren.

Mac n’ Mjukost

Amerikansk klassiker i svensk tappning. Koka dina makaroner så att de är härligt "al dente" och ge dem sedan en krämig smaktouch av chorizo, räkor eller champinjon.

Snabb pastagratäng med kyckling

Har du pastarester över i kylen svänger du snabbt ihop den här smakrika kycklinggratängen. Använd minutkyckling som är ”ätklar” eller färdiggrillad kyckling så har du middagen färdig på 10 minuter.

Asiatisk skaldjursomelett

Pak choi bidrar med krispighet, tomaterna sötma, cayennepeppar hetta och sist men inte minst bidrar mjukosten med god smak och härlig krämighet. En fantastisk enkel vardagsrätt för dig som funderar över vad du ska servera till middag.