Avokado med vegansk skagenröra med tångkaviar

Ingredienser

2 dl Kavli vegansk majonnäs
2 tsk dijonsenap, t.ex. Johnny's
1 st rödlök, finhackad
1/2 st citron, zest + 1 msk juice
60 g majorova
1/2 kruka dill, hackad
cayennepeppar
salt och peppar
Till servering:
2 st avokado
1/2 burk tångkaviar

Till 4 portioner:

En krämig och lyxig skagenröra är alltid trevligt att bjuda på som förrätt eller mingelmat. Majrovan tillför härligt crunch och en svag smak av pepparrot.
 

Gör såhär:

Blanda majonnäs, dijonsenap, rödlök, citronzest och citronjuice. Skär majrovan i mindre bitar. Vänd ner dill och majrova. Smaka av med cayennepeppar, salt och peppar. Skagenröran är nu klar att serveras på avokado. Garnera med dill och tångkaviar.