Varmrökt laxröra på toast

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Varmröktlax
150 g
Äkta Majonnäs
1 dl
Citron, finrivet skal
1 st
Persilja, hackad
0.5 dl
Chiliflakes
2 tsk
Levain bröd
4 skivor
Olivolja
2 msk

Gör så här:

  1. Mosa ihop lax, majonnäs, finrivet citronskal (endast det gula), persilja och chiliflakes med en gaffel.
  2. Skär ev bort brödets kanter. Rosta i brödrost eller pensla bröden med olja och stek någon minut på varje sida.
  3. Fördela laxröran på de stekta brödet.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.