
T-OST-adas
Får det lov att vara tOSTadas? Stek små tortillabröd i olja så de blir knapriga. Stek strimlad biff eller annat protein. Bred på Kavli Cheddar Dip Hot Chili på bröden och lägg på rucola och grillad biff. Toppa med salsa, picklad rödlök och koriander. Dippa och njut!
Ingredienser
4 portioner
Tortillabröd
4
st
Biff
300
g
Picklad rödlök
3
msk
Koriander
1
näve
Kavli Cheddar Dip Hot Chili
1
burk
Mango- & avokadosalsa
Mango, fryst tärnad
250
g
Olivolja
3
msk
Gurka
0.5
st
Röd chili
2
st
Mynta, hackad
0.5
dl
Lime, saften
1
st
Havssalt
0.5
tsk
- Stek små tortillabröd i olja så de blir knapriga.
- Strimla biffen och stek till önskad temperatur. Salta och peppra.
- Skär mango och gurka i bitar och kärna ur och finhacka chilin. Pressa ut safen från en lime och blanda alla ingredienserna i en skål. Salta.
- Bred på Kavli Cheddar Dip Hot Chili på bröden.
- Lägg på ruccola och biff. Toppa med mango- & avokadosalsa, picklad rödlök och koriander.