Tortillapizza

Den miljösmartaste pizzan gör du på tortillabröd, din favorit bland Kavlis mjukostar och sånt du redan har hemma i kylen. Det här är den ultimata restrensaren.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Stora tortillabröd
4 st
Färdig tomatsås
8 msk
SkinkOst
140 g
Rökt skinka, i strimlor
6 skivor
Färsk bladspenat
1 påse
Körsbärstomater
15 st

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Lägg ut 4 tortilla bröd och bred på tomatsås.
  3. Spritsa Kavli SkinkOst i cirklar och toppa med bladspenat, skinka och tomater.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.