Svamptoast med Burger Cheese Cheddar Chili

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Skogschampinjoner
600 g
Gul lök
0.5 st
Vitlök
1 klyfta
Smör
100 g
Oregano
2 tsk
Timjan
2 tsk
Salt
3 tsk
Svartpeppar
2 tsk
Surdegsbröd
4 skivor
Burger Cheese Cheddar Chili
80 g

Gör så här

  1. Rensa och skär svampen i bitar av ungefär samma storlek.
  2. Hacka gul lök och vitlök fint.
  3. Lägg svampen i en varm stekpanna utan fett och låt den vätska av sig på ganska hög värme. När vätskan från svampen är borta, lägg i smör och gul lök i stekpannan. Sänk värmen till medelvärme.
  4. Stek svampen och löken i 3–4 minuter och tillsätt vitlök, timjan och oregano efter smak. Salta och peppra.
  5. Låt svampen steka klart; den får gärna brynas men inte brännas.
  6. Stek surdegsbrödet gyllenbrunt i rikligt med smör.
  7. Lägg en härlig mängd med svamp på brödet och ringla över en riklig mängd med Burger Cheese Cheddar Chili. 

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.