Piccata – stekta dubbelmackor

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Levainbröd
8 skivor
Di Mozzarella Pesto & Parmesan
0.5 tub
Tomat
4 skivor
Ägg
2 st
Di Mozzarella Pesto & Parmesan
0.5 tub
Rapsolja
1 dl

Gör så här:

  1. Montera smörgåsen med Kavli Di Mozzarella, pesto & parmesan, rökt skinka och skivade tomater.
  2. Vispa upp ägg med Kavli di Mozzarella Pesto & Parmesan i en stor skål.
  3. Doppa mackorna i skålen.
  4. Stek den i en neutral olja tills den får fin färg på båda sidor.

 

Servera gärna med Tomatsallad (basilika, rödlök, olivolja)

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.