Moffig skagenmacka

En klassiker i lyxig tappning! Den här generösa skagenmackan bjuder på handskalade räkor i krämig räkost- och crème fraiche-röra, frisk citron och dill – allt serverat i en mjuk baguette med krispig sallad. Perfekt för lata sommarluncher eller när du vill unna dig något riktigt gott.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Skalade räkor
250 g
Creme fraiche
2 msk
Citronsaft
0.5 msk
Kavli RäkOst
1 dl
Dill, hackad
2 msk
Cayennpeppar
1 krm
Salt
1 tsk
Isbergssallad, strimlad
2 näve
Baguette
1 st

Gör så här:

  1. Blanda ihop räkorna med crème fraiche, citronsaft, räkost och hackad dill.
  2. Smaka av med cayennpeppar och salt.
  3. Dela bagetten på hälften och lägg i sallad och skagenröra och toppa med dillkvistar.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.