Krämig pastasallad med medelhavssmaker
Snabblagad och uppskattat rätt som är perfekt att servera till lunch eller som tillbehör på buffé.
Ingredienser
4 portioner
Olivolja
1
msk
Balsamvinäger
1
msk
Salt och peppar
efter tycke och smak
.
Stora vita bönor
1
paket
Pasta
200
g
Vegansk Majonnäs
1.5
dl
Vitvinsvinäger
1
msk
Oregano
1
tsk
Kronärtskocka, inlagd
150
g
Grillad paprika, burk
150
g
Rödlök
1
st
Basilika
0.5
kruka
Spenat, färsk
1
påse
Gör så här:
- Rör ihop olja och vinäger i en liten skål. Salta och peppra och lägg bönorna i marinaden.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den svalna något.
- Rör ihop majonnäs, vitvinsvinäger, oregano och lite peppar i en bunke. Blanda i pastan.
- Grovhacka kronärtskocka och grillad paprika, och vänd ner i pastasalladen.
- Vänd även i strimlad rödlök, basilika och spenat.