Hot Korvbrödmacka med Pulled Pork

Saftig pulled pork möter fluffigt briochebröd, krämig Kavli Hot Jalapeño och fräscha toppingar som picklad lök och koriander. En smakrik macka med härlig hetta – perfekt att servera med krispiga nachochips för extra crunch!

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Pulled pork
200 g
Saltgurka
2 st
Briosche korvbröd
2 st
Hot Jalapeño
1 tub
Rostad lök
1 dl
Picklad rödlök
2 msk
Koriander
1 msk
Nachochips
200 g

Gör så här:

  1. Värm köttet i en kastrull. Dela saltgurkorna på längden.
  2. Öppna upp korvbrödet och lägg i pulled pork och gurka.
  3. Ringla över rikligt med mjukosten och toppa med rostad lök, picklad lök och koriander.
  4. Servera med chips.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.