Ingredienser

TILL 4 portioner:
500 g torsk
1 dl vetemjöl
1 msl paprikapulver
1 ägg
2 dl pankoströbröd
Neutral olja till stekning
KAVLI HOT COLE SLAW
0,5 spetskål
1 morot
1 salladslök
1 dl valfri Kavli Hot mjukost
0,5 dl majonnäs
0,5 limesaft
salt & peppar
TILLBEHÖR
tortillabröd
sallad
avokado
paprika
koriander
Kavli Hot mjukost

Toppa fredagsnyset med krispigt panerad torsk och en het coleslaw - En ostig take på den klassiska varianten. Låt hela familjen bygga ihop sin egna Kavli Hot fichtaco! 

 

GÖR SÅ HÄR:

  1. Hyvla spetskål tunt och riv moroten. Skär salladslöken i tunna skivor. Blanda det tillsammans majonnäs, Kavli Hot mjukost, salt & peppar.
  2. Skär torsken i mindre bitar, salta.
  3. Blanda vetemjöl och paprikapulver på ett fat.
  4. Vispa upp ägg på ett fat och lägg upp pankoströbröd på ett fat.
  5. Vänd fisken först i vetemjöl, därefter ägg och till sist i panko.
  6. Hetta upp olja i en stekpanna och stek fiskbitarna så att de blir gyllene och frasiga.
  7. Fördela tillbehören i små skålar och låt alla få bygga ihop sina egna tacos