El-OST-es

Glöm inte el ost till dina elotes – grillad majs med majonnäs och parmesan. Servera med Kavli Cheddar Dip och nachos. Perfekt till grillat!

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Majskolvar, färska
4 st
Majonnäs
1 dl
Parmesan, riven
1 dl
Rökt paprika pulver
1 tsk
Persilja, hackad
0.5 dl
Kavli Cheddar Dip Hot Chili
1 burk
Nachochips
1 påse
  1. Vik upp blasten på majskolvarna och ta bort det trådiga skägget. Bind ihop blasten med ett snöre.
  2. Koka eller grilla majsen tills de är klara.
  3. Pensla kolvarna med majonnäs och strö över parmesan, paprikapulver och persilja.
  4. Servera med Kavli Cheddar Dip Hot Chili och nachoschips.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.