Dadlar med bacon och ädelostkräm

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

18 portioner
Dadlar, urkärnade
18 st
Kavli ÄdelOst
1 tub
Bacon
1 paket
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fyll dadlarna rikligt med mjukost. Dela bacon skivorna i 3 delar.
  3. Linda bacon runt de fyllda dadlarna. Fäst med en tandpetare.
  4. Lägg på en bakpappersklädd plåt.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 8-10 minuter tills baconet fått fin färg.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.