Croissant med cheddar och pastrami

Fluffig croissant möter krämig cheddarost, mustig pastrami och perfekt stekta ägg – toppat med syrlig saltgurka och frisk persilja. En lyxig macka som kombinerar fransk frukostfeeling med rejäla delismaker.

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Ägg
2 st
Pastrami
200 g
Croissanter
2 st
Saltgurka, hackad
0.5 dl
Kavli Long live the Cheddar
1 tub
Bladpersilja
2 msk

Gör så här:

  1. Värm en stekpanna med smör och kläck i äggen. Stek på båda sidor till de är vändstekta.
  2. Dela croissanterna på mitten.
  3. Lägg på pastrami, äggen, saltgurka och ringla över cheddarosten och toppa med färsk bladpersilja.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.