Cheddar Chili Burger

15 minuter
Svårighetsgrad: Medel
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Gul lök
3 st
Rödvinsvinäger
1 tsk
Socker
1 tsk
Salt
0.5 tsk
Högrevsburgare
4 st
Hamburgerbröd
4 st
Kavli Hamburgerdressing orignal
100 g
Salladsblad
4 st
Burger Cheese Chili
80 g

Gör så här:

  1. Skala och skiva löken tunt.
  2. Stek löken i olja på medelvärme tills den är brun. Rör då och då.
  3. Tillsätt socker och rödvinsvinäger, stek ytterligare 2 min under omrörning. Smaka av med salt.
  4. Stek eller grilla burgarna 2-3 minuter per sida eller tills hamburgarna har 52 grader i innertemperatur.
  5. Stek brödet i lite olja efter hamburgarna steks klart. Det är bra att burgarna villar någon minut efter stekning.
  6. Montera hamburgarna med Kavli Original dressing i botten, lägg på salladsblad, burgare och toppa den med stektlök och mycket Burger Cheese Cheddar Chili.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.