Svampsoppa med kantarellost

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner
Champinjoner, färska
200 g
Morötter
1 dl
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Vatten
7 dl
KantarellOst
250 g
Salt och svartpeppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Rensa och skär champinjonerna i bitar.
  2. Stekt dem i smör i en stor gryta.
  3. Häll på vatten och buljong.
  4. Tärna morötter och häll i. Låt koka upp.
  5. Tillsätt Kavli Kantarellost och rör tills osten smälter.
  6. Smaka av med salt och peppar.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.