
Caesarmacka (Wrap-style)
Allt du älskar med en klassisk caesarsallad – fast i en grillad, krämig och mättande wrap! Fylld med kyckling, knaperstekt bacon, avokado, tomat och generöst med baconost. Perfekt tillsammans med en fräsch, smakrik dippsås på sidan.
Ingredienser
2 portioner
Caesarmacka
Bacon
1
paket
Salladskyckling
200
g
Tomat
1
st
Rödlök
1
st
Avokado
1
st
Tortillabröd, stor
2
st
Kavli BaconOst
1
tub
Dippsås
Soltorkade tomater
2
msk
Olivolja
2
msk
Rödvinsvinäger
0.5
msk
Persilja
1
msk
Gör så här:
- Stek baconet.
- Skiva tomat, rödlök och dela, kärna ut avokadon och skiva.
- Ta ett tortilla bröd och skär ett snitt från mitten av tortillan rakt ner till kanten.
- Fördela fyllningen i fyra högar utplacerat på tortilla brödet.
- Placera ut bacon och kyckling på en fjärdedel på brödet, tomat på den andra fjärdedelen, avokado på den tredje fjärdedelen och spritsa ut rikligt med baconost på den sista fjärdedelen och strö över löken.
- Vik ihop enligt ”wrap hack” metoden. Vik upp från nedre vänstra kvadraten till övre vänstra, sedan till övre högra och till sist nedre högra. Nu har du en trekantsformad wrap i 4 lager.
- Grilla mackan i en klämgrill.
- Rör ihop ingredienserna till dippsåsen.