Spenatsoppa med ägghalva

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Ägg
2 st
Vitlök, hackad
1 klyfta
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Vatten
6 dl
Fryst bladspenat
400 g
MildOst
250 g
Salt och svartpeppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Koka äggen i 7-8 minuter.
  2. Under tiden fräs lök och vitlök i en stor gryta.
  3. Koka upp buljongen och tillsätt spenaten. Koka upp och låt det koka i ett par minuter.
  4. Tillsätt Mild Mjukost, koka upp och rör tills osten smälter.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Skölj de färdigkokta äggen i kallt vatten, skala och dela den.
  7. Servera soppan med ett halv ägg.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.